Nyhet: Oppgradert Roth QuickBox

12.12.2018

Den kjente Roth QuickBox har mer enn 10 suksessrike år på markedet, og er fortsatt en av de beste og mest anvendte veggboksene på markedet. Nå introduserer Roth en ny oppgradert QuickBox med nye funksjoner til bl. a. festeanordning samt flere fordeler som er med på å sikre en rask og helt lekkasjefri installasjon. 

Den oppgraderte Roth QuickBox utgjør sammen med det brede velkjente tilbehørsprogrammet en gjennomtenkt og gjennomtestet systemløsning.

Roth Quickbox fås i tre varianter, både som enkel veggboks og for platevegg:
> Til 12 mm MultiPex® rør med 20/25 mm varerør
> Til 15 mm MultiPex® rør med 25 mm varerør
> Til 18 mm MultiPex® rør med 28 mm varerør

Alle varianter leveres med premontert trykkpkrøvingsplugg, innstikkskobling, varerørs fiksering og ferdig montert tetningsnippel. I tillegg følger det med tetningsflens med høy hals, skinne for dobbelt-boks og alle nødvendige torx- skruer.

”Vi har utnyttet rørleggerne for å finne de riktige tilpassninger som først og fremst gjør hverdagen enklere for alle våre kunder – uten å gå på kompromiss med lekkasjesikkerheten”, forteller Audun Martinsen, produktsjef i Roth Norge, som fortsetter: ”Veggboksen er produsert i gjennomsiktig, helstøpt polykarbonat som gjør det enkelt å kontrollere innstikkdybden fra sidene eller forfra. Den nye Roth QuickBox har forsterkede hjørner og skruehull på alle 4 sider, noe som gjør både sideveis og ned/opp montering mulig - en helt unik fordel ved montering i platevegg. Veggboksens hals er ytterligere forlenget, noe som gjør montering i platevegg fra 10 mm opp til 48 mm mulig. Halsen er enkel å frese ned til ønsket lengde med Roth QuickBox fres.” Roth har den originale veggboksen som kom først ut på markedet med en hel veggboks, det betyr at man unngår å bryte membransjikt ved utskifting av pex- rør. Ett helt hus, ingen risiko for lekkasje inne i veggkonstruksjonene!

Stort fokus på lekkasjesikkerthet
Som en del av den gjennomtenkte Roth MultiPex® systemløsningen til tappevann, er lekkasjesikkerheten også i fokus. ”Den nye tetningsnippelen forhindrer at varerøret kan trekkes ut og tilfredsstiller kravene fra Sintef på +10 kg trekk. Fire varerørsmothakere er en del av samme

tetningsnippel og forhindrer at varerøret stikkes for langt inn. Den ferdig monterte tetningsnippelen og varerørslås er godkjent iht. NT VVS 129,” forteller Audun Martinsen. Som øvrige produkter, tilfredstiller den nye Roth QuickBox kravene i TEK 17. Utover dette har Roth MulitPex® systemet Teknisk Godkjenning fra SINTEF.

Det er også tenkt på miljøet, idet veiledningen er trykket direkte på emballasjen, som er miljøvennlig og fullt nedbrytbar etter 1 år. Selve posen er også utformet så den kan henges direkte på av Roth QuickBox som informasjon til tømrer eller murer om våtromssikring, størrelser på rosetter m. m. Man er heller aldri langt fra hjelpen: Emballasjen har påtrykt en QR kode, som gir adgang til on-site monteringsvideo og alt av nødvendig dokumentasjon.
”Den oppgraderte Roth QuickBox er nok en sterk komponent i den komplette systemgodkjente Roth MultiPex® løsning, som garanterer både rask og lekkasjesikker installasjon”, avslutter Audun Martinsen.

For ytterligere informasjon, Produktsjef Audun Martinsen, e-mail: audun.martinsen@roth-norge.no,
tlf. +47 907 00 981

 

Download