Prosjekttilpassede løsninger for ditt behov

Om man velger å bruke Roth prefabrikerte skap i prosjektene, kommer dere til å ha en høy kvalitet som oppfyller alle krav inkl. DS 452 standardkrav for isolering, der den norske standarden NS-EN12828:2012 inngår. Alle skapene leveres installasjonsklare, noe som er både svært tidsbesparende og økonomisk da de prefabrikerte skapene sikrestiller høy kvalitet, et raskt og effektivt arbeid ute på byggeplass.

Roth har flere års erfaring i å sette sammen prefabrikerte skap, som vi produserer etter våre kunders behov. Erfaringen viser at praktisk talt alt kan prefabrikeres; det er bare fantasien som setter grenser. Kontakt Roth Norge for en dialog om hvilke muligheter som finnes.

Fordeler med prefabrikerte skap

  • Prefabløsninger for alle typer av installasjoner, for alle som vil spare tid i installasjonen og sikrestille en effektiv installasjonsprosess uten merkostnader.
  • Prefab-skap eliminerer problem med overflødig emballasje da man på et tidlig tidspunkt vet hvilke skap som kreves for å få plass til installasjonene.
  • Skap og rørsystem fra Roth er utviklet og testet sammen, for å sikrestille kompabilitet i alle ledd, noe som gir komplette løsninger som er 100% testet og godkjente.
  • Prefab-skap minimerer risiko for problemer og forsinkelser i byggeprosesssen.
  • På linje med plassbygde sjakt gjør installasjon i skap en mer effektiv montering med færre moment og et bedre resultat.

Et utvalg av varianter
Her viser vi et lite utvalg av de skap vi selger mest av. Men tenk på at vi kan produsere skap som passer akkurat deres behov. Dere kan når som helst tilpasse de viste typene når det gjelder f.eks. antall gulvvarmekurser, antall kurser på varmt og kaldt vann, endre skap m.m.

 

 
Roth 330- skap med 4 kurser for kaldvann

Tilførselsledning: Roth Alu-Laser 32 mm som tilførsel til venstre i skapet for å gå videre til neste etasje. Brukes i leilighetsbygg der det er krav og behov til å seprere varmt og kaldt vann.
 

 


Roth 330- skap med 4 kurser for varmt vann med tilførselsledning.

Tilførselsledning: Roth Alu-Laser 32 mm som tilførsel til høyre i skapet for å gå videre til neste etasje. Brukes i leilighetsbygg der det er krav og behov til å seprere varmt og kaldt vann.Roth fordelerskap for gulvvarme med ShuntUnit

Her med 4 kurser koblet sammen med vår trådløse styring, Touchline. Roth ShuntUnit kan kobles sammen med alle våre gulvvarmeløsninger.
 

 

Hvordan man bestiller et prefabskap skreddersydd etter dine behov
Om dere vil bygge med prefab er det første steget å kontakte Roth – distiktslederen som hører til i din region. Se din kontaktperson her.
Sammen med vår distriktsleder definerer dere spesifikasjonene for ønsket prefabrikering, som igjen tas i produksjon og leveres til dere innenfor den ønskede fristen.

Har dere spørsmål så er dere velkommen til å kontakte Roth Norge per telefon eller e-post:

E-post: service@roth-norge.no
Telefon: +47 67 57 54 00